LEVERING

Na ontvangst van jouw bestelling wordt deze door BOCHICA DESIGN verwerkt. De artikelen die op voorraad zijn worden direct geleverd. Mocht, in een incidenteel geval, het zich voordoen dat een artikel niet geleverd kan worden ondanks dat deze in de webshop te bestellen is (dit kan voorkomen wanneer een te groot aantal orders tegelijk plaatsvindt), dan wordt er na ontvangst van de order contact met je opgenomen. In overleg met jou wordt het betreffende artikel later geleverd, of kijken we samen met jou naar een alternatieve keuze. Heb je een verkeerd artikel besteld en wil je jouw order wijzigen? Geen probleem, als het pakket nog niet is verzonden, kun je jouw bestelling wijzigen of annuleren. Stuur een e-mail naar info@bochica-design.com of bel +31 20 6269 449.

Verzendmethodes

Als je op werkdagen voor 15:30 uur een bestelling plaatst, ontvang je de bestelling de volgende werkdag (binnen Nederland). Jouw bestelling wordt uiterst zorgvuldig verpakt en verzonden naar het door jouw opgegeven afleveradres. Het is helaas niet mogelijk om jouw bestelling rechtstreeks te versturen naar een afhaalpunt. De zending wordt geleverd door PostNL. Je kunt jouw bestelling volgen met de track&trace code die je per e-mail ontvangt. Mocht je op het moment van aflevering niet thuis zijn dan kan de bezorger het pakket afleveren bij de buren of een afhaalpunt bij jou in de buurt. In sommige gevallen wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Hier hebben wij helaas geen invloed op.

Levervoorwaarden Nederland en België

  • Levering met PostNL
  • Op werkdagen voor 15:30 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Bestellingen die op vrijdagavond en het weekend geplaatst zijn, worden op maandag verwerkt en verstuurd

Levervoorwaarden andere landen

  • Levering met PostNL

Let op: Vanwege COVID-19 kunnen de zendingen naar het buitenland vertraging oplopen. Wij kunnen geen indicatie geven qua levertijd.

Vanwege Brexit is het momenteel helaas niet mogelijk om een bestelling te versturen naar het Verenigd Koninkrijk.

Feestdagen

Rondom feestdagen dien je rekening te houden met een langere verwerk- en bezorgtijd. Wij zullen via onze webshop communiceren wanneer dit het geval is en wanneer wij gesloten zijn.

Plichten en belastingen

Voor bestellingen die zijn verzonden naar een adres buiten de EU, kan het zijn dat er invoerheffingen en belastingen verschuldigd zijn. Deze worden geheven bij de bezorging van de verzending op het opgegeven afleveradres. Je bent zelf verantwoordelijk voor betaling van deze invoerheffingen en belastingen. Wij wijzen erop dat BOCHICA DESIGN geen zeggenschap heeft over deze kosten en, aangezien deze per land verschillen, BOCHICA DESIGN de hoogte ervan niet kan voorspellen. BOCHICA DESIGN raadt je aan om contact op te nemen met de plaatselijke douane voor nadere informatie.